21 Oct 2007

NFL seer i DK vs USA

Posted by Jonas

Det lader til at NFL dækningen i Danmark stort set er på højde med USA og det er bare herligt. Vi har muligheden for at se 4 kampe om ugen her i landet, det er stort set det samme som amerikanerne har det. Desværre er vores signal tilsyneladende stadig et croppet 4:3 billede så vi ikke får så meget af banen med (på langs), men det kommer vel med tiden.. Hvor bliver Tv2 Sport plus for resten af. Blev vi ikke lovet to Tv2 Sport kanaler?

Desuden gør tidsforskydningen at normale mennesker der skal op tidligt både mandag og tirsdag gør klog i højst at se de to første kampe søndag aften, som typisk slutter senest 01.30.

Læs artiklen: Ovre i Amerika her:
http://sporten.tv2.dk/nfl/article.php/id-9046506.html

Glæder mig til NFL i aften med gutterne, det er hos mig denne gang. Nu med æbleskiver, slik, sodavand og en masse billige grin, særligt af Tv3+’s guld kommentatorpar, Thomas “Bubba” Knudsen og Jens Arnborg. Af kendere kendt som Bubber og Harry.

BubberHarry

Lidt om Tv3+’s “fremragende” kommentatorer:
http://www.tv3.dk/content/blogcategory/1579/1664/

Categories: Media | My Life | Sport

Leave a Reply

Message: