2 Nov 2007

Premiere Surprise – November 07

Posted by Jonas

November måned er lige startet og siden det jo lige har været torsdag den første har jeg været til Premiere Surprise i CinemaxX. Kender du ikke til konceptet kan det forklares meget kort – en premierefilm, som samtidig er en surprise. Altså ingen har set filmen endnu (med mindre man har været i udlandet eller hentet nye film på nettet) og ingen (blandt publikum) ved hvilken film der bliver vist! Man får set en hel del film man ellers ikke ville have givet en chance eller overhovedet overvejet at se. Dejligt koncept, som kører i begge de århusianske biografer – sidste torsdag / måned i BioCity og første torsdag / måned i CinemaxX. Jeg er gerne afsted til den i CinemaxX med en flok venner.

Månedens film var Surf’s Up – en sjov og gennemført animationsfilm fra Sony Pictures om intet mindre end en surfende pingvin, som forsøger at slippe væk fra sit kedelige job som fiskesorterer på Antarktis ved at blive opdaget som en dygtig surfer.

Jeg må da vist indrømme jeg var lidt træt undervejs så der var et par scener jeg ikke opfattede pga mine øjenlåg der kom i vejen, men alt i alt en slå-hjernen-fra-og-grin film, som klart kan anbefales til stor såvel som små.

iMDB link: http://www.imdb.com/title/tt0423294/
Anmeldelse på ReelViews: http://www.reelviews.net/movies/s/surfs_up.html

Nu må jeg da vist hellere komme i seng – sidste arbejdsdag før en travl weekend venter 🙂

Categories: Media | My Life

Leave a Reply

Message: