27 Nov 2007

Hitman – Alle pengene værd

Posted by Jonas

I aften har jeg været inde og se den nye film Hitman, som er baseret på en række PC-spil fra den danske spiludvikler IO Interactive. Jeg var blevet inviteret med til en snigpremiere af min fagforening PROSA og fik derfor billetten gratis.

Poster

Ingen rigtige forventninger til filmen udover man nok kunne regne ud at der ville dø et par stykker undervejs. Filmen var ret fedt optaget i nogle specielle vinkler og på flotte lokationer. Hovedrolleindehaveren Timothy Olyphant kendt fra western-serien Deadwood (kører vist på DR2) gør det godt som ’47’, men handlingen er ofte svær at følge og nogle af scenerne går over i lidt for meget tju-bang hoppen rundt og dræb en masse bad guys på “sjove” måder. Som med alle andre film i den genre er der desuden en række karakterer i filmen som er helt overdrevet karikeret.

For at konkludere så er jeg enig i det Michael sagde da vi forlod biografen, den var alle pengene værd, trods alt 😉

En trailer for filmen:

Før filmen så vi en trailer for den kommende storfilm American Gangster af Ridley Scott, den ser umiddelbart RIGTIG god ud. Har premiere 04-01-08 i DK, en must-see film!

Categories: Media | My Life

Subscribe to Comments

4 Responses to “Hitman – Alle pengene værd”

 1. Jeg skal ind og se den i aften, og jeg glæder mig.
  jeg har gode forventniger til filmen, sååå det.

  ha´ en god weekend

  Herfra
  Jacob

   

  Jacob

 2. Her er en mand der vist ikke er så begejstret for filmen:

  http://gomorgen.tv2.dk/article.php?id=9547603

   

  Michael

 3. Jeg må nu sige, efter at have set filmen:

  anmeldere! hvad ved de om film?? 🙂

  jeg syntes at Hitman er en fed film!

  Herfra
  Jacob

   

  Jacob

Leave a Reply

Message: