4 Jan 2008

Premiere Surprise – Januar 2008

Posted by Jonas

Første torsdag i januar måned, så blev det igen tid til Premiere Surprise i CinemaxX

Småfrysende på en rigtig kold aften var vi 8 denne gang. Klar til nye filmoplevelser i 2008, men vi blev pænt skuffet… Filmen denne måned var Shoot ‘Em Up, en lad os bare sige orn’li syg film med pistoler og en masse gangstere!

shootemup.jpg

Egentlig var jeg fint underholdt og sad da også med et smil på læben da filmen sluttede. Det var som om publikum i salen bare sad og måbede da den sluttede, der var godt nok ikke mange der gik med det samme. Det hænger nok nøje sammen med de sidste scener som bliver mere og mere langt ude. To forlod biografen allerede efter 1 minut – fire andre langt inde i filmen tæt på slutningen under een af de mest langt ude scener.

En film der ikke på nogen måde skal tages (eller selv har i sinde at blive taget) alvorligt. Clive Owen (ham fra BMW filmene for nogle år siden) gør det godt som vores ukendte Bond/Superman/Batman/helt Mr. Smith. Hovedskurken spilles af Paul Giamatti, der som altid spiller rigtigt fedt.

Sad en del gange og tænkte tilbage på Sin City hvor Owen også er med. Var helt overbevist om at det var en John Woo film, men den var skrevet og instrueret af Miles Davis.

Hvis du er typen der under film tænker; “hey, det der kan ikke lade sig gøre”, så tag ikke ind og se den. Actionfilm med STORE BOGSTAVER tilsat lidt humor og nogle ret vilde stunts. Et bodycount som sjældent set!

Dansk biografpremiere: 07.03.2008

Anmeldelse:
http://reelviews.net/movies/s/shoot_em.html

IMDb link:
http://www.imdb.com/title/tt0465602/

Trailer:

Categories: Media | My Life

Leave a Reply

Message: