26 Jan 2008

Ugen der gik

Posted by Jonas

En begivenhedsrig uge er overstået, weekend at last! Her lidt om hvad den gik med for mit vedkommende.. Tyvstarter dog lige med lidt om hvad sidste søndag gik med.

Søndag (uge 3): Søndag var jeg med Agnes i Aros og se den meget særprægede udstilling Oneness af den japanske kunstner Mariko Mori. Om aftenen stod den på konference/semifinaler i NFL. Mine elskede Green Bay Packers tabte noget overraskende til NY Giants i overtime, så jeg må indrømme jeg var lidt muggen da jeg kom i seng ved 5.30 tiden natten til mandag.

Mandag: Havde arbejdet længe fredag, så jeg skulle først møde kl 12, formiddagen gik derfor med at sove længe… På arbejdet skulle jeg afholde to små grundlæggende 1 times kurser om brugen af SMART Boards for et par hold studerende, det må jeg indrømme jeg ikke var specielt godt forberedt på, men det gik faktisk over alt forventning. 

SMART Boards

Om aftenen var jeg med Agnes ovre og klatre for første gang i noget der ligner 3 måneder. Det var vi ikke specielt gode til. Det er næsten som at starte forfra, ømme fingre og megen kæmpen for at komme op af selv de nemmeste ruter. Det bliver rigtigt spændende at se det nye klatrecenter (bliver danmarks største) tage form ved Gellerupbadet. Skal til generalforsamling i Århus Klatreklub tirsdag 5/2 for at høre meget mere om den sag.

Tirsdag: Min nærmeste kollega Thomas fejrede 40-års fødselsdag tirsdag, så der var dømt rundstykker og det store fødselsdagsbord på vores fælles kontor. Om eftermiddagen hockey med kollegaer fra seminariet, derefter ind forbi mine forældre og spise til aften for at tage i biffen og se en snigpremiere på en rigtig god westernfilm 3:10 to Yuma med Christian Bale og Russell Crowe

Onsdag: Efter arbejdet onsdag var jeg med Agnes til et klatrearrangement arrangereret af friluftsforeningen Copernicus på seminariet. Fra 16-19 var der “åben klatrevæg” hvor seminariets medarbejdere og studerende kunne komme og prøve kræfter med seminariets klatrevæg. Efter dette var der maraton foredrag i hele tre timer om Henrik Andre Olsen’s barske oplevelser i forbindelse med bestigning af verdens højeste bjerg. Mt. Everest i sommeren 2006. Vanvittigt spændende og inspirerende foredrag og billedshow, det kommer der helt sikkert mere om her på bloggen!

Torsdag: Efter arbejde torsdag var jeg med vores personaleforening (hvor jeg er med i bestyrelsen) til bowling og buffet i Bowl’n’fun. Siger ikke nej tak til gratis bowling og buffet. Bowlede 140 og 137, mine to bedste runder nogensinde!

Fredag: Fredagen gik med at have ondt i venstre balle, højre tommelfinger og højre underarm, hmm hvad mon jeg lavede dagen før… 🙂 På arbejdet stod den på aftestning og opsætning af programmet Dartfish, rigtig sjov dag på arbejdet og en god uge.

Weekenden bliver ren afslapning, I dag var det store vaskedag, havde 5 maskiner i gang på samme tid! Skal udover det lave så lidt som muligt håber jeg. Har nogle projekter som har ventet længe og en del bøger jeg gerne vil have læst lidt i. Så regner jeg da også med at snuppe finalen i morgen mellem Danmark og Kroatien, nu er det jo for alvor ved at blive interessant, selvom jeg ikke interesserer mig det store for håndbold.

Det bliver samtidig den første søndag/weekend i 21 uger uden en NFL kamp søndag aften/nat. Det har været en herlig og sjov NFL sæson foran kassen, denne weekend er der pause hvorefter det går løs med SuperBowl XLII næste søndag (læs: SkodBowl) mellem New England Patriots og New York Giants, vel noget nær mine to hadehold, suk.

Meget apropos NFL, så udkommer danske Morten Andersens biografi i dag i danmark. Den kunne nok være sjov at læse, mon ikke der er et par interessante historier eller tre fra mr. Andersens lange lange karriere som kicker “over there”.

Artikel fra MetroXpress Mortens sidste kapitel

Nå jeg har nogle banan-forsøg der skal sorteres billeder til 🙂

Categories: My Life | Sport

Subscribe to Comments

3 Responses to “Ugen der gik”

 1. Ja mega sjov fredag…..

  jeg siger bare choko kiks, gør jeg 🙂

   

  Jacob

 2. Vi skal lige have chokokiks på YouTube Jacob 🙂

   

  Jonas

Leave a Reply

Message: