14 Feb 2008

Snot i lange baner

Posted by Jonas

Her gik jeg lige og troede jeg kunne komme igennem vinteren uden at blive sløj eller forkølet, desværre skulle det ikke gå sådan. De sidste dage har jeg været meget forkølet. Kan stort set ikke trække vejret gennem næsen. I dag er det så gået på hørelsen. Træt, træt, træt, har stort set sovet lige siden jeg kom fra arbejde ved 17 tiden, så gik den torsdag da.

Nu står den på A Daily Show på DR2 og derefter en en heldigvis kort fredag på arbejdet og weekend med Danisco Cup løb nummer 3/5.

Så sluttede NFL sæsonen sidste weekend med Pro Bowl fra Hawaii, en sjov showkamp med en masse af point, 72 point i NFC’s 42-30 sejr.

Faldt lige over de her NFL videoer. Godt nok fakes, men rigtig godt lavet. Pick me siger jeg bare!

Flere videoer med NFL Fantasy file her, enjoy og godnat!

Categories: My Life | Sport

Leave a Reply

Message: