25 Apr 2008

Så begynder football sæsonen atter..

Posted by Jonas

.. den danske en af slagsen vel at mærke. Det århusianske tidligere mesterhold Aarhus Tigers stiller denne sæson op i 1. division vest, som består af syv hold.

Går de mon 0-10 igen?

Aarhus Tigers valgte jo faktisk selv, at de ville spille i den næstbedste række og ikke i Nationalligaen. Efter at have set holdet få røvfuld så mange gange sidste år (tabte alle deres 10 kampe. Husker specielt deres 0-72 nederlag til Monarchs) er det nok en sund idé at tage et år eller to med opbygning af holdet i 1. division og se hvor det bærer hen ad.

I 1. division vest finder vi også Herning Hawks, tidligere mesterhold tilbage for mange år siden. De andre hold siger mig ikke rigtigt noget, men jeg vil helt sikkert afsted til så mange Tigers 5 hjemmekampe som muligt. Tigers hjemmekampe spilles alle på grønsværen på Åhavevej, lige hvor motorvejen sydpå starter.

Der skal kun spilles 10 kampe over hele sæsonen – Umiddelbart ville jeg mene det var mest reelt at alle hold mødtes ude og hjemme så der blev 12 kampe for hvert hold, men Tigers skal åbentbart kun møde hhv. Kolding og AaB een gang hver. Måske hænger det sammen med at 1. division Øst er så lille en konference og det dermed ikke skal være nogen fordel for de fynske og sjællandske hold at spille færre kampe?

Programmet (og stillingen) for 1. division kan ses her: Daff.dk

Herunder datoerne for Aarhus Tigers kampe.

  • 27-04 Aarhus Tigers – Esbjerg Hurricanes
  • 04-05 Hawks AFC Herning – Aarhus Tigers
  • 12-05 Horsens Stallions – Aarhus Tigers
  • 24-05 Aarhus Tigers – Horsens Stallions
  • 01-06 Esbjerg Hurricanes – Aarhus Tigers
  • 22-06 Skive Gators – Aarhus Tigers
  • 09-08 Kolding Guardians – Aarhus Tigers
  • 17-08 Aarhus Tigers – Skive Gators
  • 24-08 Aarhus Tigers – Hawks AFC Herning
  • 13-09 Aarhus Tigers – AaB 89´ers

Alle kampe er med kickoff kl. 15.00

Allerede på søndag spilles første hjemmekamp, ses vi derude?

Søndag d. 27/04 kl. 15.00
Seniorerne åbner sæsonen mod Esbjerg Hurricanes, der som Tigers er nedrykker fra Nationalligaen. Sidste sæson vandt Esbjerg begge holdenes to indbyrdes kampe, men Tigers har haft en utrolig god off season, mens Esbjerg har gennemført et generationsskifte. Det er derfor svært at udpege en favorit.

Fra http://www.tigers.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=102&Itemid=1  

Categories: My Life | Sport

Leave a Reply

Message: