16 Sep 2008

Store rejsedag

Posted by Jonas

Pyha det er efterhånden længe side jeg har skrevet her på bloggen. I torsdags (11. sep) er det 1 måned siden jeg startede hos C. F. Møller – i den periode har jeg simpelthen ikke haft overskud til andet end at arbejde og slappe af når jeg først kom hjem.

Lige nu sidder jeg i Tirstrup lufthavn og en typisk tirsdag/onsdag venter… De sidste 4 uger har jeg været afsted til CFM’s københavnerafdeling på Holmen tirsdag og onsdag. Alle gange med fly tur/retur. Har allerede fløjet med de første 2 borgmestre. De sidste fire tirsdage har jeg spenderet i København og boet på firmabetalt hotel.

Det bliver hurtigt kedeligt at tage alene på restaurant, det er i sandhed ikke særligt hyggeligt. For to uger siden var jeg også alene i biografen, desværre viste imperial (den store Københavnske biograf med kun 1 sal) en film jeg allerede havde set til Premiere Surprise tilbage i Århus, så turen gik i Palads – biografen med de 20! sale hvor jeg var heldig nok at komme i selveste sal 1, heldig troede jeg, for salen var en tidligere teatersal hvor man sidder omvendt af normale biografer (rækkerne ned i gennem salen skråner den forkerte vej!).

Sidste uge var jeg udover København også et smut i Stockholm sammen med min chef Klaus. Her har CFM medio 2007 opkøbt firmaet Berg Arkitektkontor AB
(hjemmesiden er ikke noget at råbe hurra for). De havde på deres kontor ved Slusen nær Gamle Stan fået nyt serversetup som skulle dokumenteres og installeres. Sidstnævnte var dog stort set klaret af en konsulent. Dagen gik hovedsageligt med at få styr på en IT-masse punkter som licenser, software, hardwareoverblik og planer for afdelingen. På turen hjem via Bromma (en lufthavn/by nær Stockholm) til Tirstrup fik jeg set first-hand hvor meget en stewardesse på et fly knokler. Jeg sad nemlig på absolut bagerste sæde i flyet med ca 25 meter benplads hele vejen op af midtergangen. Der blev knoklet løs med servering, oprydning og optælling fra sekundet skiltet med sikkerhedsbælterne blinkede kort efter takeoff til 5 minutter før landing.

Det nye arbejde

At begynde på nyt arbejde som IT-koordinator hos C. F. Møller har været præget meget af de mange ture til København og den megen rejseaktivitet. Jeg føler ikke rigtigt jeg er faldt specielt godt til på hovedkontoret i Århus, men mon ikke det bliver bedre når der bliver ansat en IT-mand i København så jeg ikke skal derover så ofte?

Må indrømme jeg savner det sociale aspekt og de nære venskaber jeg havde på lærerseminariet, dagligdagen var unægtelig lidt sjovere, men det er forhåbentlig noget der bliver bedre hen af vejen når jeg lærer kollegaerne bedre at kende på Europaplads.

Ellers er det IT-arbejde som jeg husker det fra min tid som IT-supporter hos JCVU. En masse små opgaver gør at arbejdsdagen bliver vildt fragmenteret og ofte får man slet ikke startet på det arbejde man havde planlagt fra morgenstunden.

I aften skal jeg overnatte på det 4. hotel i København, nemlig i DGI-byen. CFM har aftaler med en række forskellig kæder, så jeg “shopper lidt rundt”. Håber jeg kan få tid til en kurbadsaften på hotellet.

Jeg vil smutte igen – nu skal jeg nemlig snart pre-boarde eller sagt med andre ord, ud og ha scoret mig et gratis rundstykke og juice i en sektion af lufthavnen før selve boardingen.

Categories: My Life

Subscribe to Comments

2 Responses to “Store rejsedag”

  1. Så fik jeg da endelig snøvlet mig sammen til at abonnere på dig, så jeg har lidt styr på dig!!!

    KHWK (@)

     

    HTH

Leave a Reply

Message: