19 Oct 2008

Solopgang ved den permanente

Posted by Jonas

Har svært ved at sove længe for tiden, vågner også i weekenderne ukristelig tidligt. I morges slog jeg øjnene op kl. 6.38 og fik den idé at jeg ville ud i skoven for at opleve en solopgang, det er alt for sjældent jeg har gjort det. På med en masse tøj, indenbords med noget morgenmad og så ellers afsted mod stranden. Første billede er fra kl. 7.47 og det sidste fra kl. 8.40, en fantastisk flot morgen!

Inspireret af de flotte morgener set fra den fantastiske udsigt på arbejdet skulle kameraet naturligvis med i et forsøg på at fange en flot solopgang udover Århus Bugt, det må jeg sige er lykkedes rigtigt godt.

Efter udflugten var jeg lige forbi Michael i sin nye lejlighed med lidt morgenmad fra Bavinchi på Trøjborg, kom vist til at vække ham ved 9-tiden, undskyld Mic. 🙂

Her er de bedste af dagens billeder, resten kan ses på mit fotogalleri.

Categories: Interests | My Life

Subscribe to Comments

4 Responses to “Solopgang ved den permanente”

 1. Jo tak 🙂 Jeg var kommet i seng ved 3. tiden efter at have tømt flyttekasser natten lang, så jeg var ikke verdens mest friske på det tidspunkt. Morgenmad var dog nice, og så kom jeg jo også i gang tidligere end planlagt.

   

  Michael

 2. Hej
  Jeg er interesseret i at leje billedet med manden i klatretræet i Ry.
  Jeg skal bruge det til en planche.

  Kontakt mig venligst på mail
  eller på 8689 8972

   

  Peer Thøgersen

 3. Hej Peer – jeg har skrevet en mail til dig.

   

  Jonas

Leave a Reply

Message: