12 Nov 2008

Frustrerende computerspil

Posted by Jonas

Computerspil kan nogle gange være svære at gennemføre, specielt i de gode gamle dage på f.eks. Nintendo systemerne hvor der ikke var mulighed for at gemme undervejs. Faldt man i afgrunden, blev spist af en kødædende plante eller ramte hovedet ind i en ildkugle midt på banen var der ikke noget andet at gøre end at starte forfra (igen og igen) i starten af banen. Det med at gemme er der dog rådet bod på med emulatorer til PC hvor de gode klassikere kan genopleves og hvor der kan saves og loades undervejs.

Har fundet denne video på YouTube der viser en tydeligvis frustreret amerikaner der forsøger at gennemføre den vel nok sværeste og mest ondskabsfulde bane i spillet Super Mario jeg nogensinde har set! (banen stammer fra en speciel version kaldet Super Kaizo World)

Vær sikker på du har lyd på klippet, har sjældent moret mig så meget over en video på YouTube som denne…

Og der er minsanten også en 2’er fra samme YouTube bruger (ProtonJonSA)

Categories: It | Just For Laughs

Subscribe to Comments

2 Responses to “Frustrerende computerspil”

  1. Haha, det er sgu humor.

     

    Michael

Leave a Reply

Message: