13 Feb 2009

Det farlige “postvæsen” og en måge med moral!

Posted by Jonas

Er lige stødt på denne side kaldet Spademanns Leksikon, det minder jo unægteligt om Ekstra Bladets logo hehe.

Velkommen til vidensoraklet Spademanns Leksikon. Her på sitet ser vi det som vores pligt at undervise det danske folk i alle de ting det ikke forstår, men på et sprog så selv chefen kan være med. Spademanns Leksikon er en ukomplet encyklopædi der dækker almen uviden i alle afskygninger. Her præsenteres alle emner fra et logisk perspektiv og hver eneste artikel er så tilpas farvet, at du aldrig er i tvivl om hvordan du selv skal forholde dig til emnet.

Her kan man blandt andet læse facts som:

Den opholder sig oftest ved vandet, da det er godt for dens astma. Dog findes der også store flokke nær lossepladser, hvor mågen finder brugbare ting, som mennesker har smidt ud. Der har været eksempler på at flere forsvundne smykker og kunstgenstande er fundet i afdøde mågers sommmerhuse, men for det meste samler de f.eks. solparasoller og madkurve op, som de bruger de lange vinteraftner på at reparere.

Måger er ikke trækfugle da deres moral forbyder dem at trække. De kan dog finde på at opsøge en trækkerfugl, hvis en vinprop har fået sat sig alt for fast.

Et postvæsen er en grum skabning, der sniger sig rundt i gaderne om natten og tømmer postkasserne. Postforsendelserne tager den med til sin hule og gemmer i en stor bunke. De breve, den fornemmer indeholder værdier, bliver tømt for at betale huslejen for hulen, der gerne er en stor bygning, der hedder postcenter. Hvis den ikke kan finde værdier i nogle breve, vender den frygteligt tilbage for at opkræve gebyr, hvilket, ifølge beretningerne fra de ramte, skulle være en oplevelse værre end døden.

Artikel om Postvæsen og Måge

Det altså god værkstedshumor!

Siden findes åbenbart på mange sprog – på engelsk kaldet Uncyclopedia

PS: Hold kæft jeg keder mig! 😛

Categories: Just For Laughs | Media

Leave a Reply

Message: