28 Feb 2009

En anderledes aften!

Posted by Jonas

Onsdag aften blev slet ikke den aften jeg havde regnet med. Min ven Rune fra HH måtte aflyse vores junkfood/filmaften aftale pga. overarbejde kombineret med træthed. Lidt efter vi havde SMS’et og blevet enige om at aflyse i dag ringede en tidligere kollega Thomas fra lærerseminariet. Hans bil kunne ikke starte! Faktisk kunne han slet ikke komme ind i bilen! Det er en moderne sag fra 2006 med elektronisk lås. Jeg pakkede straks lommelygter, startkabler og lidt proviant og kørte ham til undsætning selvom jeg godt nok var træt og sulten. Da jeg kom over på p-pladsen ved seminariet finder vi ud af at man desværre ikke kan kravle ind i bilen gennem bagagerummet fordi der skal hives op i noget inde ved bagsæderne før sæderne kan ligges ned (smart nok anti-theft alligevel!).

Nå hvad gør vi så…? Thomas ringer til Falck som sender ham videre til Byens Låseservice, her svarer en sur mand at han plejer at få Falck til at hjælpe ;O) Nå vi får fat i noget der hedder Service Danmark – eller noget i den stil. Han lover at ringe tilbage efter en halv time – i denne tid tager vi over i en bank for at hæve kontanter til Service DK manden (i min bil) samt køber noget fortjent aftensmad i Løvbjerg i Trøjborgcentret (dejlige åbningstider forresten). Tilbage på seminariet for at spise det samt google lidt i hvordan dælen vi kommer ind i bilen. På tilbagevejen ringer Thomas’ kæreste og undrer sig over at han ikke bare åbner den med nøglen!?! Ned og kigge på bilen og minsanten om der ikke er en lille plastickapsel foran det eneste nøglehul ved førersædet. Bingo så er vi inde, so far so good…

Nu går vi så i krig med at skubbe hans bil hen så min kan parkeres lige foran, det regner ret meget nu, på med kablerne som Thomas lige har googlet sig til hvordan skal monteres… No-go, bilen vil ikke starte..
Nå – op på kontoret og google lidt mere samt spise vores mad og få varmen igen, nu er klokken 20.30 tror jeg.. Jeg finder en lidt mere udførlig guide på engelsk og læser højt. Vi har såmen gjort det rigtigt i første forsøg bare ikke været tålmodige nok. Ned igen og koble tingene til samt nu med mere tålmodighed. Klokken bliver 21.00.. Moment of truth. Thomas går over i bilen og forsøger at starte.. Succes! It’s alive!

Forhåbentlig kom han godt hjem til Juelsminde (nede ved Horsens hvor han bor!). Jeg sagde til ham at han IKKE skulle stoppe på vejen fordi han lige skulle have smøger eller proviantering hehe. Fik lidt gode minder frem da vi sad og spiste maden som i de gamle dage hvor vi arbejde sammen..


How to Jump-Start a Car

En noget anderledes aften må man nok sige!

Categories: My Life

Subscribe to Comments

6 Responses to “En anderledes aften!”

  1. Hehe, efter at have snakket med dig den aften, så tænkte jeg faktisk, at det da ikke kunne være rigtigt, at der slet ikke var et “emergency” nøglehul 🙂

    Godt det lykkedes at få sendt ham godt hjemad.

     

    Michael

Leave a Reply

Message: