20 Apr 2009

Weekend i Viborg – part I

Posted by Jonas

Det er efterhånden ved at være noget tid siden jeg har postet noget nyt her, sorry bout that…

Her kommer i første omgang lige en lille beskrivelse samt en række billeder fra en udflugt jeg var på i weekenden med en masse søde mennesker fra Århus Klatreklub. Turen gik til nordeuropa’s største kunstige klippe beliggende ved GIV i Viborg (Gymnastik og Idrætshøjskole). Efter 5 timer lørdag i solen gik turen videre til en lille campingplads kaldet Hjarbæk camping lidt nord for Viborg hvor den stod på fælles madlavning og efterfølgende frysning/hygge. Vi var heldigvis nok afsted så der blev råd til at overnatte i 5 små 6-mandshytter i stedet for som først planlagt i telte!

Næste weekend skal jeg allerede afsted igen til Viborg og GIV, denne gang til National Workshop 2009, hvor jeg har været så heldig at komme med fordi jeg hjælper med til at træne nybegyndere i Århus Klatreklub 😀

Overvejer senere på året at gå i gang med en decideret træneruddannelse indenfor klatring, men vil lige snuse lidt til klub/forbundsmiljøet her i første omgang..

Jeg skal dog HELT sikkert udover det afsted til Viborg og “klippen” igen flere gange i løbet af 2009 . Kristoffer (min makker for dagen) og jeg kom faktisk kun op ad 7 forskellige ruter på dagen, så der er lige 42 mere.. Skal dog lige have købt mig nogle (faktisk 10) ekspressslynger samt måske en hjelm til når jeg for alvor skal ud i naturen, den slår lidt hårdere end en træplade i et klatrecenter når man er så elegant at knalde hovedet ind i væggen 😮

Lidt billeder fra klippen før den stod færdig: http://www.ploeks.dk/galleri/Viborg/index.html

En lille anmeldelse af klippen ligefrem: http://stonemonkey.dk/artikler/verdens-bedste-kunstige-klatrevaeg.pdf

Slutter af med de billeder jeg tog på turen, desværre er der ingen fra campingpladsen, som ellers også var rigtigt flot beliggende.

Categories: My Life | Sport

Subscribe to Comments

2 Responses to “Weekend i Viborg – part I”

 1. Hej Jonas
  Begynder du at overveje RIGTIGE bjerge?? Klatrevæggen ligner !!! Hyg dig – Tommy

   

  Tommy

 2. Hej Tommy – ja det kan du tro!

  Overvejer en tur til et område nær Göteborg i bededagsferien med nogen fra klubben, har vist allerede kommet til at sige ja 😛

  Håber alt er vel i Skanderborg hos jer allesammen!

   

  Jonas

Leave a Reply

Message: