20 Sep 2009

Molsløbet 2009

Posted by Jonas

I går var jeg med resten af “De Sløve Bananer” – AKA Kent og Michael til Molsløbet som sjovt nok finder sted i Molsbjergene 8)

Akkurat som sidste år hvor Team HvordanKonservererManBedstEnBanan.dk stillede op i holdtrøjer til diverse motionsløb havde vi fået lavet nye holdtrøjer til formålet.

Holdnavnet dette år er som allerede nævnt “De Sløve Bananer”. Forsiden af bluserne prydes med DSB – Ud og hørme med DSB ( De Sløve Bananer ), bagsiden vores fine hjemmetegnede logo (en stor tak til Claus Madsen for det!).

Ud og hørme med DSB er (vel)valgt da vi senere på “sæsonen” skal til være med til Mandehørmløbet i Århus – et 12 km løb i mudder med forhindringer i Marselisborgskoven medio oktober.

Tidligere har jeg aldrig løbet motionsløb udover 6,4 km (Marselisløbet 2009), så en mellemdistancen til Molsløbet på de 11,4 km virkede lang og var fra min side lidt frygtet. En rigtig flot, bakkerig (og hård) rute og i det hele taget et gennemført arrangeret fra I.F. Mols’ side, ros herfra.

Fremover vil jeg prøve at satse på 10 km ruterne til de forskellige motionsløb i stedet for de hurtigt overståede 5 km ruter.

Resultatet blev langt bedre end forventet. Jeg løb i tiden 1t3m og et ukendt antal sekunder. Desværre var der mod forventning ikke “elektronisk startmåtte”, så trafikproppen til at starte med kostede nok en 40-50 sekunder af sluttiden. Et snit på 10,8 km/t hvilket jeg er rigtigt godt tilfreds med, specielt over den distance og med de strabadser der var undervejs, blandt løb omkring og forbi Trehøje og forbi Tinghulen.

Resultater fra løbet kan ses her: Events4U – Molsløbet 2009
Hjemmeside for løbet (verdens vel nok grimmeste/ringeste hjemmeside): Molslobet.dk

Resten af dagen blev afholdt i laaangsomt tempo med udbragt pizza, Guitar Hero 5 og film hjemme hos mig.

Desværre fik ingen af os taget billeder fra selve løbet og vores fantastiske trøjer, men herunder et par billeder af selve trøjen.

Categories: My Life | Sport

Subscribe to Comments

3 Responses to “Molsløbet 2009”

  1. Det var en udsøgt fornøjelse at løbe 11,4 km sammem med dig 🙂

     

    Michael

Leave a Reply

Message: