27 Oct 2009

Himmelbjergløbet 2009

Posted by Jonas

De sidste par weekender har der været drøn på med hhv. Mandehørmløbet, AACC (et adventurerace). Disse begivenheder har Michael allerede skrevet om, så blot en henvisning til indlæggene på hans blog her og her.

Vil dog lige gøre opmærksom på holdets 15 minutes of fame i dette lille tv-indslag, som blev optaget til AACC til SBS-net (6’eren) og som også er kommet på jpTV.

I søndags (25.10.09) var jeg så med to sløve bananer (læs resten af holdet, Michael og Kent) ude og løbe Himmelbjergløbet 2009.

Vi var alle tilmeldt 9.6 km distancen. For Michael og mit vedkommende var det første gang. Kent havde deltaget en del gange før.

Jeg startede til min egen store overraskelse i startgruppe 2 – det var dem der ved tilmelding havde troet de kunne gennemføre under 1 time. Da jeg tilmeldte mig for snart et par måneder siden havde jeg maksimalt løbet 6.4 til Marselisløbet, så det var optimistisk at tro jeg kunne klare de næsten 10 på under 1 time.

Michael og Kent havde været mere realistiske og startede i startgruppe 3, forventet sluttid på over en time. Så dem så jeg ikke ude på ruten da jeg havde 5 minutters forspring.

Starten og slutningen af løbet foregår oppe på toppen af “bjerget”, så det var fuld fart på ned af den lange sti og storstønnende/halvgående på vej op igen, de sidste brutale 1½ km af løbet.

De store mængder regn den sidste uge havde gjort de omkringliggende skove til et stort mudderbad, så et par terrænløbesko havde nok været gode at have på. Jeg undgik dog at falde ved at tage den med ro de værste steder.

Resultatet var over al forventning, sluttede med en tid der sagde 57.11 og et snit på lidt over 10.0 km/t, dejligt! Næste år skulle man måske prøve kræfter med de 15.1 km, men det skal jeg lige have en snak med mine ben om først, de ved det ikke endnu. 🙂

Resultatet for hele holdet “De Sløve Bananer” kan ses her hos Ultimate Sport.

En utrolig smuk rute, specielt i efterårslandskabet. Som vi snakkede om efter løbet skulle man næsten have løbet med et kamera på hovedet.

Michael vandt efter løbet (via lodtrækning) en “Smoker Cooker” til at ryge alle de mange fisk og alt det skinke manden spiser.. Det lugter lidt af et salg på Den Blå Avis synes jeg. Han blev meget forundret over “gevinsten” hehe.

Alt i alt en rigtig hyggelig tur som for Michael og mit vedkommende sluttede nede i vores træningscenter med bad > sauna > bad > dampbad og så lige et bad mere :)

Categories: My Life | Sport

Leave a Reply

Message: