27 Nov 2011

Nyt job til december!

Posted by Jonas

Den 1. december tager jeg hul på et nyt, forhåbentligt spændende kapitel i mit liv. Jeg har fået nyt job som ‘Senior Systems Engineer’ hos danmarks bedste hostingselskab, Hostnordic, ja det har de faktisk papir på at være 🙂


Hostnordic har her i november genvundet prisen som “Årets Hostingpartner” – en prisuddeling foretaget af Microsoft kaldet Microsoft Partner Awards 2011

Microsoft kårer Hostnordic som Årets Hosting Partner for andet år i træk (Nyhed på Hostnordic.dk)

Mere specifikt kommer jeg til at arbejde i udviklingsafdelingen (også kaldet implementation), mine primære arbejdsopgaver bliver design, implementering, test og dokumentation af nye kundeløsninger, automatisering, fejlsøgning og 3rd-level support. Hvad det helt præcist dækker over kan jeg nok først svare på om et par måneder eller tre..

Headhuntet via LinkedIn

Jobbet blev jeg mere eller mindre tilbudt på LinkedIn. Jeg fik en henvendelse fra et rekrutteringsbureau (HappyWork) om en stilling hos eBay (Den Blå Avis), jeg meldte pænt tilbage at jeg synes ordet ‘support’ indgik lige lidt for mange gange, og at jobbet mindede ret meget om det jeg allerede havde, men at han endelig skulle vende tilbage hvis der var noget andet der kunne passe til mig.
Der gik et par uger så lå der en mail med et interessant stillingsopslag fra Hostnordic, titlen lød på Hosting Architect Technician. Jeg meldte straks min interesse tilbage sammen med mit CV. Onsdag d. 26. oktober var jeg til jobsamtale, fik tilbudt jobbet dagen efter og sagde op hos CFM fredag d. 28. oktober.

Så moralen må være.. Det KAN altså betale sig at bruge lidt tid på ens LinkedIn profil.. Jeg takker i hvert fald hermed de hoveder i PROSAs Netværksgruppe Østjylland der fik mig skubbet igang med profiloprettelsen!

Farvel til C. F. Møller

30. november bliver samtidig et farvel til kollegaerne hos Arkitektfirmaet C. F. Møller – primært dem i Aarhus og København, hvor jeg har haft mange gode ture over og knyttet nogle dejlige venskaber. Det bliver et farvel til en stilling som It-koordinator med meget medbestemmelse, kort fra tanke til handling, spændende udviklingsopgaver, men desværre også en hel del trivielle ‘it-pedelopgaver’ (i daglig tale blot kaldet noller-opgaver) en hel del helpdesk og supportarbejde og i det hele taget en meget fragmenteret arbejdsdag hvor der sjældent er tid til at koncentrere sig mere end 20 minutter ad gangen.

Jeg vil savne den fantasiske udsigt fra toppen af Europahuset, Susanne, Anja og Pia i køkkenet (jeg satser naturligvis på at vi skal have risengrød på onsdag, min sidste dag :p). Hvor mærkeligt det end lyder vil jeg også komme til at savne den daglige trappevandring fra cykelkælderen op på 11. etage (198 trapper!). Hvis jeg ellers klarer de sidste 3 arbejdsdage kan jeg med stolthed i stemmen sige at jeg har GÅET op ALLE mine – hvad bliver det, godt 600 arbejdsdage hos CFM!

Jeg vil også lige knytte et par ord til min gode og altid optimistiske chef hos CFM, Klaus. Det er den anden arbejdsplads hvor jeg arbejder under Klaus, første gang var hos JCVU (Jysk Center for Videregående Uddannelse). Jeg har endnu ikke mødt en mere kompetent og favnende it-person. Jeg har nydt at arbejde under (og sammen med) en person med en arbejdsmoral og dedikation til jobbet som ingen andre.

Jeg vil bestemt følge med i nyhedsstrømmen på www.cfmoller.com og ønsker alle i firmaet alt muligt held og lykke. Jeg sætter pris på de tre et kvart år jeg nåede at arbejde hos CFM. Jeg har rent fagligt udviklet mig rigtigt meget og kan takke dem for en helt masse.

En ny start
November 2011 har været en underlig måned for mig… Jeg har såmen haft nok at lave hos CFM i form af dokumentation og “afleveringsforretning” af mine mange opgaver. Det er mystisk at gå og tælle ned, at vide at et sted man har lagt så mange kræfter i blot kører videre uden een og at langt hovedparten af de kollegaer man har gået op og ned af i 3 år ikke er nogen man ser mere, fra den ene dag til den anden..

Nå, nu tilbage til fremtiden..
Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme igang og få fingrene ned i dejen hos HN. Der venter helt sikkert nogle spændende opgaver.
Personligt glæder jeg mig til at få nogle jævnaldrende og jævnnørdede kollegaer. Det bliver også fedt at komme til at arbejde med en infrastruktur der er langt mere kompleks, udfordrende og dynamisk end den jeg kommer fra hos C. F. Møller.

Jeg glæder mig til 1. december, og ikke kun fordi jeg skal have gang i chokoladejulekalenderen. 😀

Mere om Hostnordic:
Hostnordic’s hjemmeside (Hostnordic.dk)
Gazeller i Region Midtjylland 2011 (Børsen.dk)
Google Street View af arbejdspladsen

Categories: It | My Life

Subscribe to Comments

5 Responses to “Nyt job til december!”

 1. Wow!!!!!!
  1000 til lykke og et Hip hurra!

  Skam, du ikke drikker champagne, for så var det da nu!
  Jeg skåler med dig i mit glas aftenrødvin!

  Igen til lykke og good for you!

  KHWK

   

  Hwk

 2. Hey Partner
  Ej hvor er det godt gået, Jonas.
  Ønsker alle de fedeste udfordringer i dit nye job.

  Vi ses lige pludselig 🙂
  Tjommas

   

  Tjommas

 3. Vi kommer til at savne dig her i København, men vi finder garanteret på nogle andre aktiviteter sammen. Godt gået – både med jobbet og trapperne! Imponerende, lige i klatreånden 🙂

   

  Kimmi

 4. Held og lykke med dit nye job – håber du bliver rigtig glad for det. 😉

   

  Marianne Sørensen

 5. Det var dælme flot. Måske man selv skulle lade sig oprette på LinkIn. Min kollega har også lige fået fedt job gennem LinkIn hos Siemens i Brande. Selv er mit firmas hjemmeside hosted hos HostNordic og vi var også partner hos Dynamicweb som jo er nabo, så jeg har faktisk været i bygning et par gange.
  Tillykke med jobbet – vi må ses når du er begyndt så jeg kan høre mere om det.
  8) claus

   

  claus

Leave a Reply

Message: